Felhasználónév:
Jelszó:
Fontos gyakorlati tudnivalók mielőtt elindulnál a zarándoklatra:

A zarándoklat hitből fakadó együttlét, melynek célja, hogy hitünket, keresztény elkötelezettségünket az Egyház közösségében megerősítsük, hogy őszinte szívvel Istent keresve előrehaladjunk életünk zarándokútján.

 

ENNEK LELKÜLETÉBEN A KÖVETKEZŐKRE SZÁMÍTHATSZ:

 

Naponta 15-19 km hegyi utat teszünk meg gyalogosan, saját hátizsákban cipelve túrafelszerelésünket és háromnapi élelmünket.

Eközben az egész úton lemondunk a dohányzásról, az alkoholfogyasztásról, a zenehallgatásról. A mobiltelefon használatot is minimálisra állítjuk. Kérünk, hogy a három nap alatt tartsd meg a szervezők és a csoportvezetők egyéb technikai jellegű kéréseit is.

SZÁLLÁS: a két éjszakát otthonról hozott sátrakban töltjük. Fiúk és lányok csak külön sátorban aludhatnak, kivéve a házaspárokat vagy testvéreket.


TÚRAFELSZERELÉS: sátor, matrac vagy polifoam, hálózsák és takaró, elemlámpa, kulacs, bögre vagy pohár, műanyag tányér, evőeszköz, esőkabát, hátizsákra védőfólia, sapka, meleg pulóverek, tisztasági felszerelés, saját gyógyszer, kötszer, három napra való élelem, Újszövetség, rózsafüzér, papír, toll, személyes iratok (személyi és diákigazolvány, TAJ-kártya...).

ÉTKEZÉS: élelemről mindenki maga gondoskodik, hazulról hozott ennivalóval. Vizet, forró teát a szervezők adnak. A második napi közös meleg ételhez tányért és kanalat mindenki hozzon.

CSOMAGSZÁLLÍTÁS: a sátrakat teherautó szállítja a szálláshelyek között. A személyes csomagját mindenki maga viszi. Ehhez erős, jó állapotban lévő hátizsákot érdemes választani.

ORVOSI ELLÁTÁS: a zarándoklaton orvos is részt vesz, aki szükség esetén az ellátást és a szakszerű betegszállítást biztosítja.

VIDÉKI ÉS KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ ZARÁNDOKOK: budapesti szállásigényüket minél hamarabb, de legkésőbb május 20-ig jelezzék a következő számon: 30/555-4341

TALÁLKOZÓ: május 25-én 8:00-ig a 218-as BKV-busz „Pilisborosjenői téglagyár" megállójánál vagy a pilisborosjenői VOLÁNBUSZ végállomásnál. Onnan a Kálváriához megyünk a piros kreppel kitűzött úton. Ott a program  9 órakor kezdődik. 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 2500 Ft

bővebben: hajtika-02.pdf